torstai 8. marraskuuta 2012

Terse maailma!

Kun yhdistetään kaksi ruokaa rakastavaa ystävystä, jotka diggaavat digihommia ja saavat kicksejä visuaalisuudesta, mitä silloin saadaan? Tietysti Leuhkat eväät, jossa maistellaan, haistellaan, kokeillaan ja mokataan.

Meitä yhdistää kokkaajina rakkaus kasvispainotteiseen lähiruokaan – erityisesti metsästä itse noudettavaan, sekä innostus Lähi-idän makuihin. Kasvispainotuksesta huolimatta Jaana syö sujuvasti myös (mieluiten luomu)liharuokia; Tiina yrittää maistella edes linturuokia toisinaan. Resepteistämme löytyy varmasti vegaanisiakin ja muutenkin suhtaudumme avoimin mielin koko ruokamaailmaan.

Haluamme käsitellä ruokakulttuuria paitsi keittiöstä käsin, myös ravintoloissa ja kahviloissa. Sitä teemme pääasiallisesti Varsinais-Suomessa, jossa Tiina asuu kaupungissa ja Jaana maalla. Me molemmat olemme innokkaita matkailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla, joten raportteja tulee varmasti myös kohteista.

Jaanalla on aiemmin ollut Herkkuruoka-blogi, jonka jotkut varmasti muistavatkin. Herkkuruoan parhaita muistellaan tälläkin foorumilla, joten pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No kato reteesti vaan sanot!